01. 08. 2017 - 15:43
Evo kako će izgledati novi United: Mou stvara zvijer koja će...
907
Shares
Evo kako će izgledati novi United: Mou stvara zvijer koja će pokoriti i Evropu

DOSTA NOVIH IGRAČA

Evo kako će izgledati novi United: Mou stvara zvijer koja će pokoriti i Evropu

01. 08. 2017 - 15:43
0
Shares

Jučer je stigla potvrda kako je Manchester United kompletirao transfer Nemanje Matića iz Chelseaja. Platili su ga 50 milijuna eura, a potpisao je na tri godine. Riješili su tako pitanje zadnjeg veznog gdje očito neće igrati ni Fellaini, ni Carrick, već Matić uz Pogbu koji će tako dobiti veću slobodu prema naprijed.

Osim njega United radi na dolasku desnog beka Sergea Auriera, a taj posao je 99 posto siguran pa Mourinho više neće morati koristiti krilo Valenciju na beku iako ni to nije bilo loše rješenje. To će biti četvrto i vjerojatno posljednje pojačanje za United jer Inter im ne želi prodati Perišića, a vremena je sve manje. Za sad su potrošili 164 milijuna eura što bi se trebalo zaokružiti na 200 kada stigne Aurier.

Dva su pojačanja doveli u obranu što je bilo nužno. Švedski stoper Victor Lindelof praćen je 35 milijuna eura i bit će u paru sa Smallingom, dok će Aurier zauzeti poziciju na desnom beku. Na lijevom bi trebao biti Blind kojem Mourinho daje prednost nad Darmianom u pripremnim utakmicama, piše Germanijak.

Dvojica zadnjih veznih trebala bi biti Matić i Pogba, Srbin više na poziciji 'holdera', a Pogba na kreativcu sa slobodnom kretanja. Na klasičnom razigravaču Mourinho vidi Armenca Mkhitaryana, lijevo Rashforda, a desno Jessea Lingarda koji je njegov ljubimac i počeo je sve pripremne utakmice. Očito mladi Englez ima zacementirano mjesto u prvoj postavi ispred Juana Mate.

Na klupi su ostali nevjerojatni igrači poput Mate, Fellainija, Martiala, Darmiana, Jonesa, Baillya, Valencije, Carricka i Herrere. Iz njihove momčadi bi se mogle dvije 11-torke koje bi mogle igrati Premiership na visokoj razini, ali Mourinho zna što radi. Treba mu širina zbog igranja na dva izuzetno važna kolosijeka, u domaćoj ligi i u Ligi prvaka, a tu su i dva domaća kupa. Širina momčadi je jednostavno ključna ukoliko žele uspjeh. 

S dva nova pojačanja odlučili smo izraditi grafiku kako bi mogao izgledati Manchester United u novoj sezoni, a radi se o momčadi koja bi morala dominirati ligom i biti kandidat za osvajanje naslova. Kako će izgledati na početku prvenstva pogledajte u našoj grafici.

15015810231743

Učitaj još novosti