24. 07. 2017 - 16:56
VIŠESTRUKI PRIJELOMI PO LICU OD GOLMANA-KAMIKAZE: Zamalo...
907
Shares
 VIŠESTRUKI PRIJELOMI PO LICU OD GOLMANA-KAMIKAZE: Zamalo unakazio zvijezdu Chelseaja

VIŠESTRUKI PRIJELOMI PO LICU OD GOLMANA-KAMIKAZE: Zamalo unakazio zvijezdu Chelseaja

24. 07. 2017 - 16:56
0
Shares

David Opsina, golman Arsenala, nepažnjom je teško ozlijedio Pedra Rodrigueza iz Chelseaja. 

U londonskom derbiju koji se igrao u Pekingu, Bluesi su pobijedili 3:0, ali nažalost, priča utakmice bio je nasrtaj kolumbijskog golmana na španjolskog ofenzivca.
 
Brutalni dvostruki nokaut koji je Pedro dobio od Arsenalova golmana ipak nije prošao sa samo lakšim posljedicama po žrtvu.
 
Chelsea je objavio da je Pedro koji je krvav jedva napustio teren, uz nekoliko bezuspješnih pokušaja da dođe k sebi, noć proveo na promatranju u pekinškoj bolnici, gdje mu je dijagnosticirana kontuzija i ozljede lica. Nakon buđenja nije sa suigračim produljio na nastavak azijske turneje u Singapur, nego je odmah poslan natrag u London na daljnje pretrage.
 
"Situacija je daleko ozbiljinija nego što smo mislili. Nadali smo se da su samo kontuzije, ali Pedro ima višestruke prijelome kostiju lica. Nadam se da će se za desetak dana vratiti sa zašitnom maskom na licu" otkrio je Antonio Conte.

Trener Chelseaja oštro demantira da je Ospina grubo startao na Pedra s namjerom da ga ozlijedi: 
 
"Apsolutno ne! Bio sam nogometaš i znam da su takve situacije moguće. Uostalom, Ospina je išao na loptu."
 
Podsjećamo, Pedro je u 25. minuti susreta u duelu s Maitland-Nilesom bio okrenut leđima prema golu i pokušao je primiti dugu loptu. Nije uopće vidio Ospinu koji je istrčao s gola s namjerom da boksa loptu.
 
Kolumbijac je pogodio loptu, ali je šakama pogodio i Pedrovu glavu za trenutni nokaut, a u padu ga je još udario i tijelom i koljenom. Pedro je samo legao na tlo, no nakon nekoliko trenutaka se pridigao te uz pomoć liječnika uspio krvav izaći s terena, gdje je ponovno legao. Osim toga, sudac je dosudio slobodan udarac za Arsenal, umjesto jedanaesterac za Chelsea.

Učitaj još novosti