22. 07. 2017 - 20:14
OBARA SE NOVI REKORD? Najveći transfer velikog milanskog ljeta...
907
Shares
OBARA SE NOVI REKORD? Najveći transfer velikog milanskog ljeta na pomolu

OBARA SE NOVI REKORD? Najveći transfer velikog milanskog ljeta na pomolu

22. 07. 2017 - 20:14
0
Shares

Izgleda da se Milan pomalo ohladio po pitanju trakavice oko napadača Nikole Kalinića, te da ide po novog, najvećeg kapitalca ovog prijelaznog roka.

Čak većeg i od Bonuccija.

Riječ je o ponajvećem talentu talijanskog nogometa, Andrei Belottiju, napadaču Torina. Za njega je interes popriličan, a klub je zbog toga pri potpisivanju novog ugovora okačio klauzulu po kojoj klub koji ga želi privoliti u svoje redove za njega Torinu mora isplatiti čak 100 milijuna eura.

Milan radi kombinaciju kako nagovoriti Torino na prodaju bez plaćanja pune svote, a da je situacija ozbiljna pokazuje i današnji sastanak predsjednika Torina Urbana Caira s Belottijem, kako bi čuo njegove želje po pitanju nastavka karijere, navodi Germanijak.

Izvještaji iz Italije govore kako je Belotti navodno spreman potpisati ugovor koji bi mu garantirao početnih 3 i pol milijuna eura po sezoni, a koji bi rastao s vremenom. Sada je potrebno „samo“ uglaviti veći dio posla, odnosno odštetu koja će primorati Torino da mu dozvoli odlazak.

„Bikovi“ navodno žele 70 milijuna eura gotovine, ali uz to žele i „kombi“ igrača Milana: redom M’Baye Nianga, Manuela Locatellija i Gabriela Palettu. Njihova ukupna tržišna vrijednost cijeni se na nešto manje od 30 milijuna eura, što znači da bi s njima zatvorili financijsku konstrukciju transfera, a ujedno bi Torino dobio i set pojačanja za novu sezonu.

Mnoge su dakle kombinacije tu u igri, a iako se ne zna je li Cairo uspio nagovoriti Belottija na ostanak, čini se da je stvar u poodmakloj fazi.

(N1)

Učitaj još novosti