21. 07. 2017 - 14:48
NAJBAHATIJI TENISER SVIJETA: Ne volite me, ali možete samo...
907
Shares
NAJBAHATIJI TENISER SVIJETA: Ne volite me, ali možete samo sanjati moje kuće i automobile

NAJBAHATIJI TENISER SVIJETA: Ne volite me, ali možete samo sanjati moje kuće i automobile

21. 07. 2017 - 14:48
0
Shares

Najavljivali su ga kao budući svjetski broj jedan, a on je s 24 godine otišao dalje  od 17. mjesta na ATP ljestvici. 

U posljednje vrijeme tenis se Bernardu Tomiću i ne igra, pa više nije ni među 60 najboljih.

Prije šest godina je stigao do četvrtfinala Wimbledona, a ove godine je na najvećem turniru na svijetu ispao u prvom kolu. Izgubio je od Mische Zvereva s 4:6, 3:6, 4:6, a onda šokirao javnost izjavama.

- Da budem potpuno iskren, bilo mi je dosadno na terenu. Ne znam zašto, ali tenis me više uopće ne motivira. Držim li trofej u rukama i igram dobro ili ispadnem u prvom ili četvrtom kolu Grand Slama, potpuno mi je svejedno. Ovo mi je već osmi ili deveti Wimbledon, ne znam. Imam 24 godine i teško nalazim motivaciju", rekao je Tomić. 

Australac hrvatskih korijena nekoliko je puta kažnjavan zbog prebrze vožnje i drugih prekršaja, a dvaput je izbačen iz Davis Cup reprezentacije. Na naslovnicama je bio i njegov otac koji se fizički obračunavao s Bernardovim trenerima. 

Često je na meti kritika, ali i on ne propušta priliku bocnuti one koji ga kritiziraju. 

- Vjerojatno me ne volite, ali možete samo sanjati ono što sam ja uspio ostvariti s 24 godine. Idite, sanjajte o automobilima i kućama koje biste željeli kupiti dok ih ja trenutno kupujem", bahati je odgovor Tomića koji je zbog nesportskog ponašanja na Wimbledonu kažnjen s 15 hiljada eura.

 

Učitaj još novosti