16. 07. 2017 - 19:31
VIŠE OD SPORTA: Pogledajte suze o kojima priča cijeli svijet...
907
Shares
VIŠE OD SPORTA: Pogledajte suze o kojima priča cijeli svijet (VIDEO)

VIŠE OD SPORTA: Pogledajte suze o kojima priča cijeli svijet (VIDEO)

16. 07. 2017 - 19:31
0
Shares

Marin Čilić na rubu suza davao je izjave nakon što je ozlijeđen izgubio finale Wimbledona od Rogera Federera 6:3, 6:1, 6:4. Čilić je dva i pol seta igrao s ozlijeđenim koljenom i lijevim stopalom, plakao je, ali nije želio predati meč.
 
"Nikad u karijeri nisam odustajao pa nisam htio ni danas. Jako teško mi je bilo igrati, ali pokušao sam dati sve od sebe, nije bilo druge", rekao je Marin u emotivnom govoru nakon meča.
 
Federer je od početka bio bolji, agresivniji, sigurniji, dok je Marin previše griješio. Ipak, tko zna kako bi se meč razvio da se Marin nije ozlijedio. Između gemova kod 3:0 u drugom setu za Federera, Marin se od bolova rasplakao i tu je priča zapravo bila gotova. Nakon toga, meč je bio jednosmjerna ulica, što nikako ne umanjuje pobjedu čudesnog Švicarca koji je još jednom dokazao da je najveći tenisač svih vremena.

Sredinom drugog seta Čilić je u suzama sjedio na klupi. Isprva se mislilo da je pukao pod pritiskom, ali kasnije je došla informacija da Marin ima problema sa lijevim stopalom.
 
Teniski fanovi diljem svijeta odmah su na Twitteru počeli komentirati što se događa, ali je velika većina skinula kapu Marinu na hrabrosti i snazi da se pred milijunskim auditorijem rasplače na centralnom terenu Wimbledona.
 
Pogledajte suze o kojima danas priča cijeli teniski svijet.

(Index.hr)

Učitaj još novosti