07. 07. 2017 - 08:47
MOURINHO SVE BACIO NA PERIŠIĆA Osim 45 milijuna eura, Interu...
907
Shares
MOURINHO SVE BACIO NA PERIŠIĆA Osim 45 milijuna eura, Interu ponudio i braniča plaćenog 20 milijuna

MOURINHO SVE BACIO NA PERIŠIĆA

MOURINHO SVE BACIO NA PERIŠIĆA Osim 45 milijuna eura, Interu ponudio i braniča plaćenog 20 milijuna

07. 07. 2017 - 08:47
0
Shares

OČAJNIČKA želja Manchester Uniteda da dovede najboljeg igrača Intera ogleda se i u najnovijoj ponudi Nerazzurima.

Nakon što je Inter odbio 45 milijuna eura za sjajnog krilnog napadača, Jose Mourinho je dodao Mattea Darmiana (27), polivalentnog talijanskog braniča koji je prije svega desni bek, ali može igrati sve četiri pozicije u zadnjem redu.
Inter je ponudu koja je podrazumijevala samo keš odbio uz poruku da Perišić može ići samo za 55 milijuna eura i ni centa manje. Ali obrana palog talijanskog velikana je loša, a Darmian, oko kojeg Inter oblijeće već mjesecima, također se želi vratiti u Italiju kako bi stalnim igranjem izborio mjesto u reprezentaciji za SP idućeg ljeta.

Van Gaal ga je prije dvije godine doveo iz Torina za 20 milijuna eura, a Darmian je sjajno počeo u Unitedu i prvu sezonu bio standardan. Ali kod Mourinha je ispao iz prve momčadi i prošle sezone je od čak 64 utakmice Uniteda, odigrao manje od pola (29), a trener ga je vratio u prvu momčad pred kraj sezone, tek kada su mu ozljede poharale obranu.

 

Mourinho je bio zadovoljan onim što je Darmian tada pokazao, ali mu je prije skorašnjeg početka sezone rekao da nije prvotimac, već igrač koji "pojačava konkurenciju", dok bi u Interu imao zajamčeno mjesto.
 
Čeka se odgovor kluba koji bi ovim poslom bio bogatiji za 45 milijuna eura i braniča, ali i ostao bez Ivana Perišića.
Učitaj još novosti