05. 07. 2017 - 10:48
PET DANA DO UFC - A: Overeem preživio eksploziju pored njegove...
907
Shares
PET DANA DO UFC - A: Overeem preživio eksploziju pored njegove hotelske sobe

Nizozemac imao sreće

PET DANA DO UFC - A: Overeem preživio eksploziju pored njegove hotelske sobe

05. 07. 2017 - 10:48
0
Shares

Nizozemac Alistair Overeem je mogao nastradati u eksploziji koja se dogodila u utorak prema našem vremenu u objektu koji se nalazi odmah do njegovog hotela. .

“Upravo sam preživio ogromnu eksploziju u objektu odmah do moje hotelske sobe. Velika eksplozija i plamen. Sve je u redu i svi smo zdravi. Pet dana do UFC-a”, napisao je Overeem priloživši pritom nekoliko fotografija.

Nije poznato zbog čega je eksplodirao objekt koji se čini kao obiteljska kuća, no neki mediji pretpostavljaju da se radi o eksploziji plina. Prava je sreća da nitko nije stradao.

Overeemu je ovo bilo vrlo šokantno “zagrijavanje” za ono što mu slijedi ove subote u Las Vegasu. Bivši K-1 WGP prvak će se sučeliti sa svojim starim znancem Fabriciom Werdumom s kojim se susretao već u dva navrata. U prvom meču je poražen, da bi u drugom uspio stići do osvete i slaviti sudačkom odlukom. Dvoboj na UFC-u 213 bi mogao odrediti sljedećeg izazivača Stipi Miočiću.

Zanimljivo, upravo je Miočić posljednji čovjek koji je svladao i Werduma i Overeema. Brazilcu je uzeo pojas prvaka, a protiv Overeema ga je obranio.

Učitaj još novosti