04. 07. 2017 - 21:59
LEGENDA UFC - A: Matt Hughes prodisao svojim plućima, pokazuje...
907
Shares
LEGENDA UFC - A: Matt Hughes prodisao svojim plućima, pokazuje znakove poboljšanja stanja!

Dobre vijesti

LEGENDA UFC - A: Matt Hughes prodisao svojim plućima, pokazuje znakove poboljšanja stanja!

04. 07. 2017 - 21:59
0
Shares

Napokon su pristigle i dobre vijesti o zdravstvenog stanju bivšeg UFC prvaka, Matta Hughesa. On je napokon u potpunosti isključen s aparata za umjetno disanje te diše svojim plućima, a također je primijećen i napredak na drugim poljima.

UFC legenda je nastradala 16. lipnja u stravičnoj prometnoj nesreći, kada je prelazio preko pružnog prijelaza te je, u suvozačku stranu njegovog kamiona, udario vlak u punoj brzini. Matt je ispao iz vozila te je moralo biti helikopterom otpremljen u najbližu bolnicu, gdje se od tada brinu za njegovo zdravstveno stanje. Zanimljivo je kako Matt nije doživio niti jedan lom, nego su u pitanju samo ozljede glave.

Njegova obitelj je ranije rekla kako su jedine prave obavijest o njegovom stanju one koje dolaze od njih te kako situacija u kojoj nema informacija znači da je sve u redu, odnosno da nema pogoršanja stanja. Danas su se javili, ali ipak s dobrim informacijama. Mattu više nije potreban uređaj za umjetno disanje, a i počeo je više reagirati na podražaje nego do sada. Još uvijek nije poznati hoće li se bivši borac uspjeti u potpunosti oporavati te je svaki napredak vrlo značajan po pitanju ozdravljenja.

Policija još uvijek istražuje okolnosti koje su dovele do nesreće, no čini se kako je glavni razlog ipak nepažnja Hughesa, koji je taj prijelaz koristio gotovo na dnevnoj bazi.

 

Učitaj još novosti