04. 07. 2017 - 09:57
TREĆI NAJSKUPLJI REALOVAC DOGOVORIO TRANSFER Odšteta 70...
907
Shares
TREĆI NAJSKUPLJI REALOVAC DOGOVORIO TRANSFER Odšteta 70 milijuna eura

TRANSFER

TREĆI NAJSKUPLJI REALOVAC DOGOVORIO TRANSFER Odšteta 70 milijuna eura

04. 07. 2017 - 09:57
0
Shares

U LJETO 2014. došao je u Real ovjenčan slavom jednog od najboljih igrača SP-a i plaćen 80 milijuna eura, čime je postao treći najskuplji igrač u povijesti najvećeg kluba. 

Real je više platio samo za Garetha Balea (100 milijuna eura) i Cristiana Ronalda (94), dok su u povijesti nogometa veće transfere od njegova, pored nabrojanih ostvarili još samo Paul Pogba (105 milijuna), Gonzalo Higuain (90) i Luis Suarez (82).
 
Tri godine kasnije James Rodriguez odlazi kao prekobrojan i "treća zamjena". Iako se činilo da će u Manchester United, španjolski i francuski mediji javljaju da su se igrač i njegov zastupnik, superagent Jorge Mendes, sve dogovorili s PSG-om, koji je Kolumbijcu ponudio 10 milijuna eura po sezoni.
 
PSG je posljednjih tjedana bezuspješno lovio kapitalca. Sergio Aguero, Pierre-Emerick Aubameyang, Alexis Sanchez, Kylian Mbappe bili su njegove želje, ali nikako nije uspijevao dovesti nikoga od njih.

Jamesovim potpisom konačno bi ostvario planirano i kompletirao fantastičnu trojku iza napadača: Di Maria - Rodriguez - Draxler. 
 
Ostalo je još "samo" da se oko odšetete za Jamesa dogovore klubovi. Real za Jamesa, koji je s 25 godina u naponu snage i plaćen spomenuti ogorman iznos, traži 70 milijuna eura.
Učitaj još novosti