01. 07. 2017 - 13:24
PRIPREME ZA MAYWEATHERA: Poznata prva tri McGregorova sparing...
907
Shares
PRIPREME ZA MAYWEATHERA: Poznata prva tri McGregorova sparing partnera

Vijesti iz tabora Irca

PRIPREME ZA MAYWEATHERA: Poznata prva tri McGregorova sparing partnera

01. 07. 2017 - 13:24
0
Shares

Conor McGregor je u Dublinu započeo prvi dio priprema za meč protiv Floyda Mayweathera, a tu će mu pomogati trojica boksača. Sada su poznata i njihova imena.

Prije nego odleti u Ameriku, gdje će odraditi glavni dio priprema za svoj boksački debi, Conor McGregor je krenuo s prvim dijelom priprema kod kuće. Tamo mu pomažu trojica boksača, a to su Tiernan Bradley, Dashon Johnson i Jay Byrne.

Zanimljivo, jedan od njih bio je sparing partner Mannya Pacquiaoa za borbu protiv Mayweathera, iz čega se da zaključiti kako dobro zna simulirati Floydov stil borbe. To je Dashon Johnson, a on kroz karijeru kombinira MMA, gdje ima skor 9-2 i boks, gdje ipak nema impresivan skor, odnosno ostvario je 22 pobjede, 21 poraz i tri neodlučena meča.

Drugi je mladi Tiernan Bradley, 20-godišnjak koji je jedan od najboljih irskih amaterskih boksača te vjeruju buduća zvijezda. Posljednji od njih je lokalni boksač Jay Byrne, koji je slavio u pet od svojih sedam dosadašnjih mečeva.

Za pretpostaviti je kako je McGregor namjerno za početak uzeo slabije sparing partnere, iz razloga da kroz prve treninge dođe do samopouzdanja i nekih glasnih osnova borbe protiv čovjeka koji se kroz cijelu karijere bavi samo boksom. Za američki dio priprema je Irac već najavio veća imena, među kojima bi trebali biti neki bivši i sadašnji svjetski prvaci.

Učitaj još novosti