29. 06. 2017 - 17:28
NAJLJEPŠA UFC BORKINJA: Objavljen video sa sexy photoshootinga...
907
Shares
NAJLJEPŠA UFC BORKINJA: Objavljen video sa sexy photoshootinga Michelle Waterson

Body Issue model

NAJLJEPŠA UFC BORKINJA: Objavljen video sa sexy photoshootinga Michelle Waterson

29. 06. 2017 - 17:28
0
Shares

Nakon što su objavljene prve fotografije s Body Issue 2017 fotoshootinga, koji je odradila UFC-ova borkinja Michelle Waterson, ESPN je objavio i kratki video koji nam donosi scene sa snimanja.

Watersom mnogi smatraju najljepšom borkinjom svijeta, a UFC također iz toga pokušava poentirati, tako da je u posljednje vrijeme podosta često promoviraju. Planove za njen proboj u prvi plan je malo poremetio njen poraz od Rose Namajunas, no ESPN-u to nije smetalo da Michelle pozovu kao jedan od modela za svoje ovogodišnje Body Issue izdanje.

Neki se možda sjećaju kako je još 2012. godine još jedna UFC zvijezda bila Body Issue model. To je Ronda Rousey koja je tada još uvijek bila Strikeforce borkinja i prvakinja. ESPN je tada predosjetio kako u njoj leži buduća velika zvijezda. Sada to vjerojatno pretpostavljaju i za Waterson, koja ipak nije mlada kao Rousey u ono vrijeme, no još uvijek nije napravila svoj maksimum u MMA karijeri, to je sigurno.

Pogledajte kako je bilo na snimanju i kako se snašla prekrasna Michelle, nekada djelatnica Hootersa i foto model, a danas privatno povučena supruga i majka.

 

Učitaj još novosti