18. 05. 2017 - 20:47
MOURINHO RAZOČARAN TERMINOM MEČA ZADNJEG KOLA: Nadam se da me...
907
Shares
MOURINHO RAZOČARAN TERMINOM MEČA ZADNJEG KOLA: Nadam se da me navijači neće ubiti kad vide sa kakvim sastavom ćemo igrati!

Premiership

MOURINHO RAZOČARAN TERMINOM MEČA ZADNJEG KOLA: Nadam se da me navijači neće ubiti kad vide sa kakvim sastavom ćemo igrati!

18. 05. 2017 - 20:47
0
Shares

Ovog vikenda igra se posljednje kolo engleske Premijer lige, sve utakmice će biti odigrane u nedjelju od 16 sati, a taj termin se nikako ne dopada menadžeru Uniteda Jose Mourinhu.

On naime smatra da je utakmica morala biti zakazana za subotu, zbog obaveza koje Uniteda očekuju već u srijedu u finalu Lige Europe, posebno kada se u obzir uzme činjenica da će utakmica sa Palacom biti gotovo revijalnog karaktera, kako ne može da utiče na trenutni plasman obje ekipe u Premijer ligi.

“U bilo kojoj zemlji na svijetu utakmica bi bila zakazana u subotu, jer i u nedjelju ćemo biti šesti, šta god da se desi, a i Crystal Palace je siguran”, počeo je Jose.

On se nada i da ga navijače “neće ubiti” kada budu vidjeli sa kojim timom će izaći na crtu četi Sama Allardayca, a nada se i da će mu kolega sa klupe “Orlova” učiniti uslugu, te da će i on odmoriti nekoliko ključnih igrača.

“Nadam se da će navijači u nedjelju podržati tim, da će nam oprostiti na naivnosti i nedostatku samopouzdanja. Nadam se i da će Big Sam pokazati da je dobar prijatelj i da nas neće napasti svim snagama. Da će reći Zahi da uspori, da će ostatviti Bentekea kod kuće. Nadam se da će biti blag prema nama”, izjavio je Murinho.

Učitaj još novosti