02. 05. 2017 - 10:05
DA LI STE OVO OČEKIVALI Menadžer Raiola otkrio šta će biti sa...
907
Shares
DA LI STE OVO OČEKIVALI Menadžer Raiola otkrio šta će biti sa Zlatanovom karijerom!

NOVI DETALJI

DA LI STE OVO OČEKIVALI Menadžer Raiola otkrio šta će biti sa Zlatanovom karijerom!

02. 05. 2017 - 10:05
0
Shares

Poznati agent Mino Raiola je izjavio da je njegov klijent, napadač Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović, uspješno operisan te da povreda ligamenata koljena neće prekinuti njegovu nogometnu karijeru.


Tridesetpetogodišnji Ibrahimović se povrijedio na utakmici Evropske lige protiv Anderlechta, a operisan je u SAD-u, gdje je sanirana povreda ligamenata koljena. Njegov agent Raiola je istakao da ta povreda neće okončati Zlatanovu karijeru kako se ranije spekulisalo.

"Zlatan Ibrahimović je uspješno operisan. On će se u potpunosti oporaviti, dakle, nije zadobio povredu koja će okončati njegovu karijeru. Operaciju su obavili Freddie Fu i Volker Musahl u Pittsburghu. Zlatan je već započeo rehabilitaciju te će ga tokom oporavka nadgledati Fu i Musahl", izjavio je Raiola.

Ipak, očekuje se da će švedski nogometaš biti odsutan s nogometnih terena do kraja godine, a njegov ugovor s Manchester Unitedom ističe ovog ljeta. Njegova prva sezona u Engleskoj je uspješna, postigao je 28 golova u 46 utakmica, no, povreda ga je nažalost zaustavila.

Učitaj još novosti