01. 05. 2017 - 20:27
BOMBA IZ ITALIJE Inter Romi dao ponudu koja se ne odbija
907
Shares
  BOMBA IZ ITALIJE Inter Romi dao ponudu koja se ne odbija

BOMBA IZ ITALIJE Inter Romi dao ponudu koja se ne odbija

01. 05. 2017 - 20:27
0
Shares

Simbol grada u kojem je rođen i istoimenog kluba, u kojem je cijeli život, dobio je nevjerojatnu ponudu za 34-godišnjaka: 11 miliona eura za dvije sezone.

Danieleu De Rossiju, žestokom Rominom veznjaku, od k.ojeg je u klubu veći samo Francesco Totti, za manje od dva mjeseca ističe ugovor. Rominu ponudu za produljenje suradnje je odbio, nezadovoljan visinom godišnje plaće, a danas mu je Inter ponudio dvogodišnji ugovor i plaću od 5.5 miliona eura godišnje, javlja Sky Italia.
 
Inter nije jedini talijanski velikan zainteresiran za De Rossija nakon što je ovaj odbio klub u kojem je vicekapetan. Ta vijest alarmirala je i Juventus i Milan, ali je Inter bio najbrži.
 
Nerazzuri traže upravo ono što De Rossi je - iskusni vođa momčadi na sredini terena, a bogovski ugovor koji nude igraču u veteranskim godinama, svjedoči koliko ga žele.

 Roma je odmah reagirala i De Rossiju dala novu ponudu: jednogodišnji ugovor s honorarom od 3.5 miliona eura, ali koji bi s bonusima mogao narasti do 4 miliona, uz klauzulu produljenja na još jednu godinu.
 
Očito je da je i Romina poboljšana ponuda, osjetno slabija od Interove, ali De Rossijev klub igra na emocije, jer veznjak koji je u Romi proveo cijelu karijeru, od omladinske škole, do vrata penzije, više puta je naglašavao kako mu se ne ide nigdje iz Rima

Učitaj još novosti