14. 04. 2017 - 19:01
Huligani Bešiktaša tukli žene i djecu! Izazvali su haos u Lyonu
907
Shares
Huligani Bešiktaša tukli žene i djecu! Izazvali su haos u Lyonu

NEREDI NA TRIBINAMA

Huligani Bešiktaša tukli žene i djecu! Izazvali su haos u Lyonu

14. 04. 2017 - 19:01
0
Shares

Navijači Bešiktaša napali su navijače Lyona na tribinama topovskim udarima. Uplašeni Francuzi bježali su od straha na teren, a na tom putu čekali su ih nasilni huligani.

Sve četvrtfinalne utakmice Europske lige počele su u 21 i 05, ali samo između Lyona i Bešiktaša nije. Kasnila je 45 minuta zbog kaosa kojeg su izazvali turski huligani. Ipak, 90 minuta se odigralo i kao pobjednici izašli su nogometaši Lyona koji su preokretom u samom finišu došli do prednosti pred uzvrat u Istanbulu od 2-1. 

Naš reprezentativac Matej Mitrović igrao je za turskog prvaka do 64. minute. No, sve su zasjenili neredi uoči početka utakmice. Nekoliko tisuća huligana bilo je smješteno na najgornjem sektoru stadiona, a pola sata prije početka utakmice počeli su gađati navijače Lyone topovskim udarima i bakljama. Veliki strah obuzeo je Francuze koji su krenuli trčati na teren gdje su se uskoro i našli, no dok su bježali, huligani bi na neke od njih nasrnuli i fizički ih napali. 

Bilo je tu i žena i djece, kao i starijih ljudi. Francuzi pišu kako je došlo do pogreške u elektroničkom sustavu prodaje ulaznica, čime su gostujući navijači uspjeli kupiti 20 tisuća ulaznica po cijelom stadionu. Francuska je policija utakmicu okarakterizirala kao visokorizičnu i osiguravalo ju je oko 500 specijalaca. Bešiktaševi huligani ipak su uspjeli unijeti pirotehniku. Uoči početka utakmice u gradu su također bili neredi, a nažalost, plan huligana se i ostvario. 

Kaos je napravljen...

 

Učitaj još novosti