09. 01. 2017 - 17:01
''Kad je s Juventusom otimao igrače, tad se nije bunio!''
907
Shares
''Kad je s Juventusom otimao igrače, tad se nije bunio!''

STANIĆ O CONTEU

''Kad je s Juventusom otimao igrače, tad se nije bunio!''

09. 01. 2017 - 17:01
0
Shares

Europska nogometna scena je u strahu od kineskih bogataša. Iz dana u dan se realiziraju astronomski transferi. Više u Kinu ne odlaze samo igrači na izmaku karijere nego i mlade zvijezde. Jedan od onih koji se požalio na tu situaciju je i trener Chelseaja Antonio Conte koji je ostao bez dvojice igrača - Oscara i Johna Obi Mikela.

"Drago mi je s jedne strane što su se Kinezi pojavili, sad su se najveći europski klubovi malo ustrtarili. Kako i ne bi kada vide da se pojavio netko bogatiji i od njih... Čitam kako Antonio Conte 'plače' da su Kinezi nepošteni jer novcem otimaju igrače. Čekaj malo, a nisi se javljao kada si kao trener Juventusa ili sada Chelseaja otimao igrače manjih klubova. Kada Juventus otima, onda je to normalno, onda to svima treba biti čast, ali kada Kinezi bace novac na stol, onda je to otimačina," rekao je Mario Stanić Sportskim novostima.

I Hrvati su na meti kineskih bogataša. Aktualna je ponuda Kaliniću, a ranije se pričalo i o odlasku Brozovića.

"Sigurno im nije lako, jer u pitanju su novci koji svakome moraju pomutiti pamet. Nitko nema pravo napadati igrače koji se odluče otići u Kinu. To bi bilo i nepošteno i licemjerno. Kada dođe takva ponuda, igrač je taj koji zna kakvi su mu prioriteti u glavi. Pitanje je što želi od života i nogometa, što je već prošao, koliko je zaradio, kakva mu je perspektiva, je li mu strah od ozljeda u glavi..."

Učitaj još novosti