13. 12. 2016 - 12:06
Gotovo je: Barca prihvatila Srnine zahtjeve
907
Shares
Gotovo je: Barca prihvatila Srnine zahtjeve

STIŽE NA CAMP NOU

Gotovo je: Barca prihvatila Srnine zahtjeve

13. 12. 2016 - 12:06
0
Shares

Dariju Srni derbi protiv kijevskog Dinama u kojem je Šahtar slavio 4:2, a bivši hrvatski kapetan upisao asistenciju i izborio crveni karton, mogao bi biti posljednji u dresu rudara.

Naime, ovog tjedna dogodit će se ključni susret Srna i predstavnika Barcelone na kojem bi trebao biti dogovoren transfer koji bi se realizirao već ove zime.

Dvije strane već su se dogovorile kako bi Srna trebao dobiti ugovor na godinu i pol, odnosno do 2018., što znači da Darijo Kataloncima nije samo privremena opcija. Barcelona mu je tako izašla ususret ugovorom na 18 mjeseci, Darijo je tražio da ne bude opcija samo za šest mjeseci. No, to ne znači da Barca na ljeto neće kupiti novoga desnog beka.

Problem i dalje ostaje plaća hrvatskog braniča koji u Šahtaru zarađuje četiri milijuna eura. Naime, Barca ga nije spremna toliko plaćati pa će Srna morati smanjiti zahtjeve želi li igrati za jedan od najboljih klubova svijeta. Ali Dariju je to manji problem. Onaj veći, trajanje ugovora, je dogovoren. Srnin je zahtjev prihvaćen!

Učitaj još novosti