06. 12. 2016 - 20:18
Conor McGregor pred najvećim izazovom u karijeri!
907
Shares
Conor McGregor pred najvećim izazovom u karijeri!

U NOVOJ SEZONI IGRE PRIJESTOLJA

Conor McGregor pred najvećim izazovom u karijeri!

06. 12. 2016 - 20:18
0
Shares

Mnogo je pitanja oko toga što dalje slijedi za najveću UFC zvijezdu Conora McGregora. S kime će se dalje boriti? Hoće li to biti u UFC-u ili možda boksu nakon što je izvadio dozvolu za državu Kaliforniju? Hoće li možda uzeti pauzu do rođenja prvog djeteta koje je na rasporedu u maju? Niko ne zna...

No objavljeno je da će se McGregor pojaviti u novoj sezoni planetarno popularne serije Game of Thrones (Igre prijestolja)! Tako je odlučio direktor serije koji navodno veliki zaljubljenik u UFC te poznaje irskog borca.

Postoji mogućnost da će se McGregor pojaviti u finalu jedne od iduće dvije sezone gdje bi se trebao boriti s jednim od najjačih ljudi na svijetu, Islanđaninom Hafthorom Julius Bjornssonom. Njih dvojica se poznaju i imaju jako dobar odnos. Čak su u jednom trenutku i sparirali, što je zabilježio i objektiv kamere.

U posljednjoj sezoni Game of Thronesa radnja bi se između ostalog trebala odvijati i u Belfastu, Sjevernoj Irskoj, što je od rodnog McGregorovog mjesta Dublina udaljeno svega 140 kilometara.

Zaista se čini da će 2017. godina biti puna uzbuđenja i novih izazova za McGregora. Osim dobro poznatih u oktagonu (ili bokserskom ringu), Irac očekuje prinovu u porodici i prvo pojavljivanje na TV ekranima i to u najpoznatijoj seriji današnjice.

Učitaj još novosti